Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

Wat hebben wij te bieden?

4ESG Consulting biedt de volgende diensten aan.

Implementatie en advies ESG-wetgeving

Met onze dienst ESG-wetgeving helpen we uw organisatie met het voldoen aan verplichte en vrijwillige duurzaamheids- (ESG) wetgeving. Of het nu gaat om de Sustainability Finance Disclosure Regulation, de EU Taxonomy, de Corporate Sustainability Reporting Directive of gerelateerde wetgeving zoals bijvoorbeeld de Markets in Financial Instruments Directive, 4ESG Consulting kan u bij de implementatie van deze wetgeving ondersteunen en adviseren. Wij doen dit door het de uitvoering van een project of door te adviseren op onderdelen (zoals beleid en rapportages).

Daarnaast kunnen we ook in juridische zin adviseren over ESG-vraagstukken.

Lees meer…

MVO-strategieontwikkeling en implementatie

Met onze dienst MVO-strategieontwikkeling helpen wij uw organisatie met de ontwikkeling van een strategie waarin duurzaamheid een plaats heeft of met de aanscherping van uw maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) beleid. Dat kan door de vaststelling of herijking van uw beleggingsovertuigingen en ambities, het kiezen van focusthema's en het formuleren van MVO-doelstellingen.

Lees meer…

Interim management en tijdelijke ondersteuning

Heeft u een tijdelijk of structureel tekort aan juridische, compliance of duurzame beleggingsexpertise, dan kunnen wij dit tekort invullen.

Lees meer…