Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Wat hebben wij te bieden?

4ESG Consulting biedt de volgende 5 diensten aan.

ESG-compliance

Met onze dienst ESG-compliance zorgen wij ervoor dat uw organisatie voldoet aan verplichte en vrijwillige duurzaamheids- (ESG) wetgeving. Bijvoorbeeld door het aanpassen van precontractuele documentatie, uw beleggingsbeleid, procedures, MVB-rapportages en overeenkomsten met leveranciers.

Lees meer…

MVB-strategieontwikkeling

Met onze dienst MVB-strategieontwikkeling helpen wij uw organisatie met de verdere aanscherping van uw maatschappelijk verantwoord beleggen (MVB) beleid. Dat kan door de vaststelling of herijking van uw beleggingsovertuigingen en ambities, het kiezen van focusthema's en het formuleren van MVB-doelstellingen.

Lees meer…

MVB-implementatie

Met onze dienst MVB-implementatie helpen wij uw organisatie met de implementatie van uw MVB-beleid. Dat kan door de selectie en implementatie van MVB-instrumenten om uw doelstellingen van uw MVB-beleid te bereiken, zoals stemmen op aandeelhoudersvergaderingen, engagement, uitsluiten, ESG-integratie, de selectie van externe managers op basis van ESG-criteria, de selectie van ESG-dataleveranciers, de selectie van ESG- en low carbon benchmarks, impactbeleggen en het rapportages over behaalde resultaten van uw MVB-beleid.

Lees meer…

ESG-communicatie en rapportages

Met onze dienst ESG-communicatie en rapportages helpen wij uw organisatie met de interne en externe communicatie over maatschappelijk verantwoord beleggen en ondernemen. Denk hierbij aan communicatie met toezichthouders en klanten, in-house duurzaamheidstrainingen, het invullen van vragenlijsten (PRI, IMVB, IMVO, VBDO), de organisatie van congressen over duurzaamheid en stakeholder dialoog en management.

Lees meer…

Interim management en structurele ondersteuning

Heeft u een tijdelijk of structureel tekort aan juridische, compliance of duurzame beleggingsexpertise, dan kunnen wij dit tekort invullen.

Lees meer…

INTERESSE?

Neem contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN