Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Adviesbureau 4ESG Consulting versterkt zich met Rob Voster

Rob Voster
Gepubliceerd op: 01-07-2021

Met ingang van 1 juli 2021 is Rob Voster partner bij adviesbureau 4ESG Consulting. Rob werkte hiervoor 14 jaar als senior adviseur voor KPMG. Hij heeft een grote staat van dienst in de financiële dienstverlening en is bekwaam in regelgeving, financieel en operationeel risicobeheer, ICT en project management. Met de komst van Rob Voster heeft 4ESG Consulting nu ook kennis van ICT in huis om financiële instellingen te helpen met het voldoen aan duurzaamheidswetgeving en met het verwezenlijken van ambities op het gebied van duurzaamheid.

4ESG Consulting is het adviesbureau voor duurzaamheidsvraagstukken van financiële instellingen.

Rob Voster: “Het ondernemerschap heeft me altijd getrokken. Alle kennis en ervaring van de afgelopen 25 jaar zet ik graag in als partner bij 4ESG Consulting. Een nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb.”

Miranda Haak, juridisch adviseur, milieukundige en programmamanager: “Met Rob als partner doen wij onze naam 4ESG Consulting eer aan.”

Joost Prince, implementatiemanager van duurzaamheidswetgeving: “ICT is bij financiële instellingen van levensbelang. Met Rob’s komst is deze kennis nu voldoende in ons adviesbureau geborgd. Als oud collega van Rob bij KPMG, ken ik Rob goed en kijk ik met veel plezier uit naar onze nieuwe samenwerking.”

Deel dit artikel