Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Winnaars bekend Beste Duurzame Product van het Jaar 2020-2021

Gepubliceerd op: 14-01-2022

Op  15 december jl. heeft Miranda Haak , partner 4ESG Consulting, in restaurant Het Bosch, de winnaars bekend gemaakt voor het Beste Duurzame Product van het jaar 2020-2021(https://info.besteproductvanhetjaar.nl).

De winnaars zijn HG ECO, Bamboo Basics premium bamboo underwear en Trots van Coop authentieke carpaccio 2 steren Beter Leven. Naast deze winnaars in de categorie duurzaam zijn nog 50 producten door consumenten bekroond. De verkiezing werd voor de achtste keer georganiseerd door Q&A Insights en Consumer Contest Company.

Miranda Haak is al jarenlang betrokken bij het Beste Product van het Jaar en is initiator van de categorie Duurzaam. Tijdens de prijsuitreiking gaf Miranda Haak aan dat duurzaamheid ook voor retailers een belangrijk thema is. Consumenten hechten steeds meer belang aan duurzaamheid, waardoor de vraag naar duurzame producten groter wordt. Om aan deze groeiende vraag tegemoet te komen is het van belang om een duurzaamheidstrategie te ontwikkelen die in de bedrijfsvoering  wordt geïntegreerd. Dit kost tijd en vergt de nodige inspanningen en investeringen van een bedrijf. Om te komen tot een succesvolle integratie van duurzaamheid in de bedrijfsvoering moeten een aantal stappen worden ondernomen. Over welke stappen dit zijn kunt u meer lezen in het artikel ‘Duurzaamheid steeds belangrijker bij retailers’.

Deel dit artikel